Vingino jeans voor de stoerste kids

Vingino

Vingino is één van de bekendste kinderkleding merken in Nederland. En dat zeker niet zonder reden. Wij van yfashion kregen al vaker de vraag een artikel over jeans voor kinderen te schrijven. Laatst viel ons oog toevallig op de nieuwe collectie van Vingino en zagen daar de mooiste jeans bij zitten. De connectie met een blog was snel gemaakt dus vroeg yfashion mij deze te schrijven aangezien ik twee kinderen heb. Ik kreeg een aantal modellen jeans mee naar huis en ik zal mijn bevindingen delen.

Voor de stoerste kids

Allereerst moet ik jullie zeggen dat mijn kinderen van het stoere type zijn. Ik heb een jongen en een meisje en het meisje is zelfs nog wat stoerder dan haar kleine broertje! Toen ik voor beiden met twee modellen jeans thuiskwam, waren ze behoorlijk enthousiast. Ze houden allebei erg van jeans vanwege het comfort en ik houd er van omdat ze robuust zijn. Robuust genoeg voor mijn twee kleine wildebrassen. We namen de proef op de som en ik heb mijn kids de jeans een week laten dragen.

Slimfit

Voor beide kids had ik een slimfit jeans uitgezocht. Mijn dochter kreeg de Vingino Barina super skinny jeans en mijn zoon kreeg de Vingino Dario slim jeans. Ze hebben allebei een smal postuur, dus deze broeken vielen erg goed. Doordat Vingino geïnspireerd is door de italiaanse mode, valt het ook wat kleiner dan de gemiddelde Nederlandse spijkerbroek. Wat me opviel is dat de stoffen heerlijk soepel, maar toch stevig waren. Hierdoor viel de broek meteen goed. Bij zowel mijn zoon als dochter. Mijn zoon doet nog wel eens moeilijk over de hardheid van stoffen aangezien hij nogal een gevoelige huid heeft. Bij de jeans van Vingino is dat echter geen probleem gelukkig,

Vingino kwaliteit

Ik heb beide kinderen een week lang in de jeans laten lopen, zoals ik eerder al aangaf. Dit houdt in dat ze er mee naar school zijn gegaan, buiten hebben gespeeld, hebben geklommen, gesprongen, gekropen en gedanst. En na het einde van de week heb ik ze in de was gegooid. Er zaten wel hier en daar wat grasvlekken erop, maar na een goede wasbeurt waren die er ook uit. Ik moet zeggen dat ik verbaasd was over de kwaliteit van Vingino. De broeken zien er nog als nieuw uit en dat is heel knap als je kinderen hebt zoals de mijne. Ik ben daarom ook superenthousiast over de jeans van Vingino en ben erg benieuwd naar de rest van hun collectie! Ik vind het in ieder geval voor herhaling vatbaar en me kinderen voelen zich superfijn in de jeans van Vingino. Ze zijn zowel mooi als een goede kwaliteit. Wat wil je nog meer als ouder zijnde?