Maak de mooiste films met de Panasonic gh5s

Panasonic gh5s

Het lijkt misschien vreemd om het op een modeblog te gaan hebben over de Panasonic gh5s. Maar wist je dat je met de Panasonic gh5s juist hartstikke mooie mode-video’s kunt maken? En dan klopt het weer wel om het op deze pagina te hebben over dit apparaat. De Panasonic gh5s is compact, maar zeker van alle gemakken voorzien. En je wilt natuurlijk voor je mode-video’s niet eindeloos lopen rommelen aan instellingen als belichting. Dan ben je dus met de Panasonic gh5s echt op de juiste weg.

Lekker comfortabel filmen met de Panasonic gh5s

De Panasonic gh5s is een professionele camera. Je kunt er dus van uit gaan dat je er de allermooiste films mee kunt maken. Zeker wanneer je werkt in de mode of de mode als hobby hebt, is dat geen overbodige luxe. Je kunt goed de bewegingen van je modellen filmen, zodat je op je gemak kunt terugkijken waar de stof niet lekker valt. Overdreven om daar zo’n goede camera voor aan te schaffen? Ik denk het niet. Je wilt er natuurlijk, als je mode ontwerpt, voor zorgen dat deze mode goed draagbaar is. En dat kun je eigenlijk alleen maar bereiken met goed observeren.
Panasonic gh5s

De Panasonic gh5s is geen moeilijke camera

Dat deze camera een camera voor professionals is, zegt qua gebruiksgemak niks. Je zou verwachten dat de Panasonic gh5s moeilijk(er) te bedienen is, maar niets is minder waar. Natuurlijk is het verstandig om de (Engelstalige) snelstartgids en gebruiksaanwijzing er in het begin bij te houden. Maar verder komt het vooral aan op oefenen, oefenen, oefenen. Je camera wordt dan als het ware één met jouw lijf en geest en doet precies dat wat jij er van verwacht. De camera is niet zwaar en je neemt ‘m dus gemakkelijk met je mee. Door het grote, draaibare scherm kun je aldoor goed in de gaten houden wat er gebeurt, zo kun je tijdens het filmen nog aanpassingen doen.

De Panasonic gh5s is er ook met een voordeelset

Kijk, zo’n camera is natuurlijk best een beetje aan de prijs, maar met een voordeelset kun je toch nog meer waar voor je geld krijgen. Kies bijvoorbeeld de voordeelset met de bijbehorende cameratas. Zo kun je je Panasonic gh5s nog langer en met nog meer plezier blijven gebruiken. Je kunt de camera op deze manier natuurlijk een stuk veiliger opbergen dan gewoon in je rugtas. Je zult zien dat de cameratas een vast accessoire wordt bij iedere outfit.