Maakt Creenstone ook jouw winter?

Ook als we naar buiten gaan en misschien juist in die koude wintertijd, willen we er graag leuk uitzien. Het liefst ook nog in een kledingstuk wat ons een uniek gevoel geeft, alsof het helemaal bij ons past. Ik heb dat in ieder geval. Als ik in een jas rondloop waar ik me helemaal in thuis voel, dan ben ik veel comfortabeler en zelfverzekerder. Als jij dit ook zo ervaart, dan is het merk Creenstone misschien iets voor jou.

Creenstone’s geschiedenis

Het Amsterdamse modehuis specialiseert in vrouwenjassen en mode voor buiten. Het werd opgericht in 1995. Het merk werd opgericht door het destijdse gebrek aan variatie en mogelijkheid in de jassenindustrie bij vrouwen. Als marketingstrategie presenteerde Creenstone een praktische, zelfverzekerde vrouw die hun jassen droeg. Dit beeld sloeg aan; veel vrouwen herkenden zichzelf in dat beeld.

Vrouwelijke flair

Er is niks meer veranderd aan die mentaliteit. Wel is het bedrijf uiteraard met de tijd mee gegroeid, maar de kwaliteit van hun jassen en hun visie heeft hier niet onder geleden. Creenstone maakt nog altijd jassen voor zelfstandige powervrouwen met veel in hun mars en zo zien de jassen er ook uit. Ze worden gemaakt van materiaal dat er prachtig uitziet en ook nog eens heel sterk is en lang mee gaat. Ook worden de jassen zo gemaakt dat ze bestand zijn tegen de meeste weersomstandigheden. Volgens Creenstone zelf ga je nergens anders een jas vinden die zo goed bij je past, alles heeft wat jij wilt en ook nog eens lang meegaat en je beschermt tegen wind, regen, kou en noem het maar op. De flair van Creenstone is voor de vrouw die graag haar mannetje staat en een jas wilt die dit uitdraagt.

Of je nu van jassen of jacks houdt, er is een grote kans dat bij Creenstone gaat vinden wat je zoekt. Het aanbod is zeer gevarieerd en ze zorgen ervoor dat ze voor elke vrouw wel een jas hebben die haar aanspreekt. Shop ze!