Gents zijn heren waar je absoluut je hart voor openstelt

Gents

Gents is een afkorting voor gentlemen. Een gentleman is iemand die je respecteert om wie je bent. Je hebt waarschijnlijk een beeld voor je van een man in pak die galant de deur voor je openhoudt. Dat is ook exact hoe gents overkomen, en wat ze willen uitstralen. In deze blog lees je waarom één van dit soort mannen mij gelukkig heeft gemaakt, en wat daaraan heeft bijgedragen.

Gents tonen respect

Gents zijn nette mannen. Iedere vrouw heeft het wel een keer in haar leven over een man die respect naar haar moet tonen. Ook in de populaire serie Temptation Island hebben de deelnemers het vaak over respect. ‘Hij heeft geen respect getoond naar mij, dat zou hij wel moeten doen,’ is een van de veel gehoorde uitspraken. Hoewel er in Temptation Island weinig gentlemen te bekennen zijn, kunnen de mannen er wel nog wat van leren.

Voorkeuren van de prins op het witte paard

Gents hebben mijn hart veroverd. Als meisje heb je altijd het idee dat je de perfecte man tegenkomt. Je zal altijd gelukkig met hem zijn, de prins op het witte paard. Dan kom je in de puberteit. Alles gaat mis, en die prins laat ook nog wel even op zich wachten. Na een aantal blauwtjes weet je wie de echte gents zijn en wie niet. Je gaat op verkenningstocht, en stukje bij beetje weet je bij wie jouw voorkeuren liggen. Ik had al snel een voorkeur voor gentlemen. Ze zijn zachtaardig.

Lievelingsman: de gents

Mijn voorkeur voor gents groeide. Eerst wist ik zelf niet eens wat het betekende, maar nu heb ik dat maar al te duidelijk in mijn hoofd. Het zijn galante mannen. Ze zijn lief, aardig, galant, respectvol (als we dat woord dan toch de hele tijd gebruiken)… maar vooral heel beleefd. Je hebt er niet veel van, maar als je er een aan de haak hebt geslagen (zoals ik), is het verstandig hem vast te houden. Natuurlijk niet letterlijk aan een ketting, maar op een andere manier.

Manieren om gents vast te houden

Net als de gentlemen zelf, houden de galante mannen van beleefde dames. Gents houden er niet alleen van om jou te verrassen, maar houden er ook van om verrast te worden. Organiseer dus eens in de zoveel tijd iets leuks, wat jullie met z’n tweetjes kunnen doen. Zo blijft de relatie niet alleen spannend, maar blijven jullie er altijd allebei aan werken. Have fun!