Streetwear style: Daily Paper fashion

daily paper

Er zijn heel wat verschillende soorten modemerken te vinden. Vrijwel ieder merk heeft zo zijn eigen unieke uitstraling en zijn eigen bedoelde doelgroep. Een van de merken die op dit moment echt ontzettend populair is, is Daily Paper. Dit merk wordt over het algemeen gedrag door de echte fans van streetwear. In dit artikel zullen we dit merk eens wat beter bekijken, zo kunnen we inzien wat nu precies de doelen zijn van de makers achter dit merk.

De kleding van Daily Paper

Daily Paper is een merk wat echt bekend is onder de jongeren. Van oorsprong is het een merk wat vaak wordt gedragen in de skate wereld en in de streetstyle. Je kunt het merk dan ook wel in het lijstje plaatsen tussen bijvoorbeeld Bape of Supreme. Deze merken zijn toch bekend om hun straatstijl, dit is de stijl die je veel bij rappers en bij artiesten kunt vinden. De kleding van Daily Paper heeft over het algemeen een wat lossere pasvorm. Dit komt dan ook voort uit de wereld van de hiphop.

Er zijn veel producten te verkrijgen van Daily Paper. Zo zijn de jassen op dit moment echt niet normaal bekend. Deze bomber jassen hebben het logo op de borst. De uitstraling van de kleding is dan ook vrij minimalistisch, zij zijn niet zo van de printjes en van de stiksels. Bij Daily Paper zal je voornamelijk de band om de arm vinden met het logo, los hiervan is het een relatief simplistisch kledingstuk. De broeken zijn bekend om de losse pasvorm, dit lijkt dan ook weer op de oude hiphop broeken die je nog wel kent van de rappers als Tupac en Biggie.

Het vooruitzicht van Daily Paper

Daily Paper doet het erg goed onder de jongeren, de kans is dan ook heel groot dat deze ontwikkeling nog wel even zo door zal gaan. We zien dat steeds meer bekende artiesten samen gaan werken met dit streetwear merk. Zo is de kans groot dat Drake binnenkort met zijn eigen collectie van Daily Paper komt. Ook zijn de merken Supreme en North Face al flink aan het samenwerken met Daily Paper. We denken dat dit merk over de jaren heen alleen nog maar bekender zal worden, het is nu eenmaal een merk wat door zijn eenvoudige uitstraling een bijzonder karakter heeft. Als je een echte fashionfanaat bent dan mag je dit merk zeker niet missen!