yfashion.nl

Trends op het gebied van schoudertassen

schoudertassen

Schoudertassen: we hebben er allemaal minstens één. Schoudertassen zijn de favoriet van veel mensen. Ze zijn super handig, stijlvol, en kunnen praktisch worden ingericht met alle spullen die je nodig hebt. Lees hieronder de vijf trends van dit seizoen op het gebied van schoudertassen.

Schoudertassen in een felle kleur

Schoudertassen zijn prachtig in het zwart of bruin, maar het is natuurlijk veel leuker om een schoudertas in een felle kleur te dragen. Deze kan je outfit helemaal compleet maken. Wees niet bescheiden en kies voor een schoudertas in een knalkleur, je gaat er geen spijt van krijgen.

Bont en pluche

we vinden het allemaal belangrijk om er goed en uniek uit te zien, toch? Voor de échte fashionistas onder ons die niet bang zijn voor een nieuwe trend zijn er de bonten en pluche schoudertassen. Deze zijn super populair door de uitgesproken stijl. Je ziet er nog niet zo veel mensen mee lopen wat betekent dat jij met deze tassen gezien wordt als een echt stijlicoon.

Mini schoudertassen

Heel handig zijn ze misschien niet, maar wel supercute. De mini schoudertassen maken dit seizoen een ware comeback, we zien ze overal verschijnen! Ze zijn vooral handig tijdens het uitgaan, je sleutels, portemonnee, lipstick en telefoon passen er net in. Meer heb je niet nodig toch? Met een mini schoudertas kun je de hele avond ongestoord uit je dak gaan. Ze zijn verkrijgbaar in super veel stijlen; van glitters en buttons tot tijgerprint en stippen. De mini’s kun je eindeloos combineren en maken je outfit helemaal af.

Oversized

Vrouwen staan erom bekend dat ze enorm veel spullen meenemen in hun tas. Daarom zijn wij superblij dat de oversized schoudertas zijn terugkeer maakt dit seizoen. Tassen waar je bijna je hele inboedel in kwijt kan: wij houden ervan. De oversized schoudertassen zijn handig om mee te nemen als je gaat shoppen. Zo hoef je niet bij elke winkel een plastic tasje te vragen en ben je dus ook goed bezig voor het milieu. Een win-win situatie.

Printjes

Misschien wel de allerleukste schoudertassen trend van dit seizoen zijn de felle printjes. Denk hierbij aan prints die vaak voorkomen zoals streepjes of polkadots, of juist prints die uniek zijn zoals tropische planten en vogels, hartjes of sterretjes. Met deze prints kan je alle kanten op. Wat ook steeds meer terugkomt zijn de dierenprints. Slangenleer, tijgerprint, luipaardprint of krokodillenleer, het is allemaal even stijlvol. Zolang het maar niet van echte dieren is!

Mobiele versie afsluiten