yfashion.nl

Ontwerp jouw eigen unieke T-shirt

Alles wat leeft is uniek. Geen organisme is gelijk. Dat is wat het leven op deze aarde zo speciaal maakt. Het kan een uitdaging zijn om jezelf te vinden. Die weg naar jezelf is een reis die afwisselend mooi of moeilijk kan zijn. Pieken en dalen wisselen elkaar af en de weg loopt nooit in een rechte lijn. Sommigen weten van jongs af wat ze willen en wat hun speciale kwaliteiten zijn die ze in de wereld willen neerzetten. Die mensen lijken recht op hun doel af te gaan. Anderen doen er jaren over om dit te ontdekken. En als je eenmaal weet wat je wilt met je leven, dan is het aan jou om die stappen te zetten die nodig zijn om daar te komen waar je wilt zijn. Er is moed nodig om telkens weer de stap naar een hoger level te nemen. In die zin is het leven net als een game waarbij je telkens een nieuwe uitdaging mag overwinnen. Heb je de vaardigheden eenmaal onder de knie dan ga je naar een hoger level.

Stijl

Genoeg gefilosofeerd. Even terug naar het begin: we zijn dus allemaal uniek. In het straatbeeld komt dit duidelijk naar voren. Kijk maar eens om je heen als je door de stad loopt. Je ziet een scala aan verschillende mensen, kijk maar naar de kledingstijlen. Ik houd ervan om kleding te dragen die uniek is. Kleding is mijn ding. Ik ben één van de mensen die van jongs af aan al wist wat ze wilde. Kleding ontwerpen en maken. Een anekdote. Vroeger legde mijn moeder ’s avonds de kleding klaar voor mij en mijn broers. Dat scheelde weer tijd in de ochtend, als we naar de kleuterschool moesten. Als mijn moeder iets had klaargelegd wat ik niet mooi vond, dan weigerde ik dit aan te trekken. Soms was het een nieuwe trui, nog nooit gedragen. Het had geld gekost dus drong ze aan, ze wilde echt dat ik die trui aan trok. De scène die ik dan maakte kostte zoveel tijd dat we te laat op school kwamen. Na die dag mocht ik altijd mee naar de stad om kleding te kopen.

Ontwerp

Ik was altijd in de weer met lapjes, scharen, wol, naald en draad. Na de middelbare school ging ik naar de HKU, richting fashion design. Ik heb nu een eigen modewinkel met atelier. Voor mij dus geen confectie. Hierop maak ik één uitzondering: ik laat graag mijn tshirt bedrukken bij tshirtdeal.nl. Zo kan ik mijn eigen ontwerpen laten drukken en heb ik weer een uniek kledingstuk in mijn collectie. Daar word ik nou blij van!

Mobiele versie afsluiten