yfashion.nl

Wat betekenen mode en kleding voor jou?

Gabor schoenen

Sta jij stevig en zelfverzekerd in je Gabor schoenen? Of heb jij eigenlijk geen idee wat jouw stijl is, en heb je maar van alles wat liggen? Het kan natuurlijk allebei. Niet iedereen is er bewust mee bezig, maar mode is iets waar we allemaal tegenaan lopen. Je moet je immers iedere dag gewoon kleden voor de gelegenheid. En of je dat nu op automatische piloot doet, of heel bewust kiest wat jij wilt dragen, het is allebei mode.

Weet jij wat in is?

Dus, ben jij heel druk en bewust bezig met wat je draagt, of ga jij gewoon voor de koopjes die er wel leuk uit zien? Weet jij eigenlijk wel wat in de mode is? Of interesseert je dat helemaal niets. Veel mensen gaan onbewust met de mode mee, omdat ze gewoon maar kopen wat ze dan in de populaire winkels zien hangen, en dat is dan ook vaak een item wat in de mode is. Veel mensen kopen het, veel mensen dragen het. Het is dan een trend. Sommigen gaan ook juist heel bewust met de mode mee, en anderen gaan hier bewust tegenin, zij willen juist uniek zijn, en niet eens per se om op te vallen.

Oud wordt nieuw

En als jij al jaren niets nieuws hebt gekocht maar er toch netjes bij wilt lopen, maak je dan vooral geen zorgen. Heel veel oude trends komen gewoon weer terug. Hoe ouder, hoe nieuwer, zo lijkt het soms te gaan. Alles wat in de 90’s populair was maakt nu weer een vernieuwde comeback. Maar ook een select aantal trends van bijvoorbeeld de 00’s zijn weer terug aan het komen. Er is eigenlijk geen juiste manier van mode meer. Er zijn geen regels meer zoals die er vroeger waren.

Doe lekker aan wat je wilt

Daar komt het toch eigenlijk altijd weer op neer? Er is niets mis mee om de mode te volgen, er is ook niets mis mee als je liever een eigen stijl behoudt. Een opvallende stijl, een die juist geen aandacht trekt. Het gaat er om wat jij mooi vindt en waar jij je goed in voelt. Het is niet verplicht om met de mode mee te gaan, zelfs al zeggen je vrienden je dat je je eens wat moderner moet kleden. Dat is nergens voor nodig. Jouw stijl is jouw stijl, en als jij er lekker vintage bij loopt, dan is dat compleet jouw keuze. Mode is anders voor iedereen.

Mobiele versie afsluiten